>Pretparken weer open met Pasen

>Met Pasen gaan alle grote pretparken weer open. De seizoensstart begint goed met langere openingstijden, meer keuze in toegangskaartjes, de opmars van 3D en innovatieve manieren om het wachten in rijen aan te pakken.Uit onderzoek van de website Parkplanet.nl blijkt dat de seizoensstart van de pretparken diverse nieuwe trends mee brengt.
Pretparken breiden het aantal openingsdagen voortdurend verder uit. Steeds meer dagattracties openen hun poorten ook in de wintermaanden en themaparken als Toverland (Sevenum) en Disneyland Parijs zijn jaarrond geopend. Ook de Efteling heeft besloten 365 dagen per jaar open te gaan; vanaf 1 april gaan de poorten van het park in Kaatsheuvel niet meer dicht. Met de trend van jaarrond opening is ook de lancering van een nieuwe attractie op de eerste openingsdag op losse schroeven komen te staan; grote nieuwigheden worden meer door het jaar heen gepresenteerd.
Efteling krijgt op 1 juli de dubbele houten achtbaan Joris en de Draak, Toverland komt in de eerste week van juli met schommelschip Scorpios en Disneyland Parijs opent aan het eind van de zomer het nieuwe Toy Story Playland in de Disney Studios. (bron: Telegraaf)

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.