>Pretparkenseizoen is weer begonnen

>Omstreeks april dit jaar gaan de meeste pretparken weer open, het pretparkenseizoen begint weer. Iedereen is op zoek naar kortingacties, want de prijzen van de pretparken en attractieparken in Nederland maar ook in de buurlanden België en Duitsland zijn dit jaar weer gestegen. Een leuk dagje uit met het gezin kost al gauw een paar honderd euro.
Dat is ook een van de redenen waarom Korting Kaartjes is gestart. Op deze website vind je alle informatie, aanbiedingen en korting van verschillende pretparken, attractieparken, dierentuinen, speeltuinen en musea. Zo vind je hier binnenkort informatie over Efteling korting en Walibi korting. Momenteel zijn er kortingacties en arrangementen voor onder andere : Movie Park Germany en Plopsaland de Panne.
De redactie van de www.KortingKaartjes.nl ziet nu al een stijgende lijn in het bezoekers aantal. Vorig jaar behaalde de website in het hoogseizoen volgens eigen zeggen tienduizenden bezoekers per dag. Aan de cijfers te zien zal dat aantal dit jaar ruim worden overschreden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.