>Reizen voor alleenstaande ouders

>

>Reizen voor alleenstaande ouders 9 
Op reis met je kind.

Ook lekker genieten van een vakantie in een mooi ver land of lekker dichtbij, en je verbinden met mensen uit allerlei continenten? Al sinds 2003 organiseert Baobab Familiereizen, speciale reizen voor ouders met kinderen. Nieuw dit jaar zijn de speciale vertrekdata voor single parents naar twaalf verschillende bestemmingen zoals Turkije, Costa Rica en Zuid-Afrika. Hierbij kun je als alleenstaande ouder genieten met je kind(-eren) én gelijkgezinden. Een geweldige en makkelijke manier om ver én vooral veilig te kunnen reizen.
De Baobab Single Parent reizen zijn speciaal voor alleenstaande ouders. Dit zorgt er vooral voor dat de kinderen én single parents gemakkelijk aansluiting vinden bij leeftijdsgenoten. Naast het feit dat de doelgroep alleenstaande ouders volgens het CBS sinds 1995 met dertig procent is toegenomen, blijkt er ook steeds meer vraag te zijn naar speciale reizen voor alleenstaande ouders met één of meerdere kinderen.  Daarnaast zijn er speciaal aangepaste programma’s, meer comfort tijdens de reizen, minder reisdagen, eigen Baobab reisbegeleiders en speciale kinderexcursies. In Egypte is er bijvoorbeeld het Farao dorp; een nagebouwde stad uit de tijd van de farao’s waar acteurs de Egyptenaren van toen naspelen en je het graf van Toetanchamon kan bezoeken. Voor avontuurlijke kinderen (en ouders!).
Baobab Reizen staat niet voor niets bekend met de slogan: “Houd meer over aan je reis met Baobab”. Zoals een onvergetelijke ontmoeting met een Masai, een eigen ontworpen tas uit Kenia, schildpadden zien broeden op het strand in Costa Rica of slapen onder de sterrenhemel in de Sahara. Bijzonder is bijvoorbeeld het bezoek aan Pinnawela in Sri Lanka. In dit dorpje staat een olifantenweeshuis, waar ruim zeventig olifantenweesjes een plekje hebben gevonden. Elke dag mag er gebadderd worden en gaan de olifantjes in een mars achter elkaar aan naar de rivier. Van zowel de tocht naar de rivier als het gebadder kun je getuige zijn.
Wat is er nu leuker dan voorpret? Op zondag 11 april staat de Baobab Reismarkt speciaal in het teken van Single Parent Reizen. Er wordt aandacht besteed aan een aantal Single Parent bestemmingen, er is entertainment voor de kids en er zijn reisbegeleiders aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Kijk op www.baobab.nl/reismarkt  voor alle informatie over de Baobab Reismarkten in het Baobab Theater in Amsterdam.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.