>St. Maarten populaire trouwbestemming

>

Op St. Maarten is het niet moeilijk verliefd te worden en te blijven. Het mooie Caribische eiland, met haar parelwitte stranden en romantische zonsondergangen, is bij uitstek de plek voor een zonnige huwelijksreis. Steeds meer mensen kiezen er ook voor om hun droomhuwelijk plaats te laten vinden op het eiland.
Wat is er nou mooier dan elkaar het ja-woord geven met blote voeten in het witte zand? Op St. Maarten zijn aanstaande bruidsparen verzekerd van een onvergetelijke huwelijksdag. Trouwen op St. Maarten wordt steeds populairder en inmiddels zijn er diverse wedding planners – zowel in Nederland als ter plaatse- die verliefde stellen kunnen helpen met het organiseren van deze bijzondere dag. Zij helpen tot in de puntjes met alle details, van de administratieve handelingen tot en met de corsages, bruidstaart en fotograaf. Veel hotels op St. Maarten hebben de ontwikkeling opgepikt en bieden complete trouwpakketten aan hun gasten: variërend van catering van het feest tot romantische suites, intieme diners bij kaarslicht op het strand, honeymoonduiken en dagtrips naar naburige eilandjes.
Voor stellen die niet bang zijn voor een nat pak, is het nu ook mogelijk om onder water een trouwceremonie te houden, al dan niet in bruidskleding, en compleet met speciale ringen, het OK signaal als ja-woord en de huwelijksgeloften op schrijfbordjes. Deze unieke ceremonie bezegelt het huwelijk, maar er dient nog wel een officiële huwelijksvoltrekking plaats te vinden voor de burgerlijke stand. Dat kan natuurlijk ook op St. Maarten. Verder hebben bruid en bruidegom een duikcertificaat nodig, dat ze uiteraard eerst samen op St. Maarten kunnen halen. Eén van de mooiste plekken om deze ceremonie te laten plaatsvinden is de Fish Bowl. Wanneer je hier zwemt, ontstaan duizenden bubbeltjes die bruisen als champagne.
Uiteraard zijn er voor een huwelijk op St. Maarten een aantal administratieve handelingen en officiële documenten nodig. Een duidelijk overzicht hiervan is te vinden op de Nederlandstalige website St. Maarten.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.