>Voor 29 euro per dag camper huren

>Campervakantiereisorganisatie Travelhome komt met een actie om deze zomer in Amerika met de camper op vakantie te gaan. Men kan in de maand juni een nieuwe camper huren voor 29 euro per dag, normaliter kost een camper in het hoogseizoen zo’n 150 euro per dag. De camper moet opgehaald worden in de fabriek in Elkhart nabij Chicago tussen 14 en 18 juni 2010. Voor de genoemde huurprijs kan men de camper maximaal 30 dagen huren, tegen een toeslag kan de huurperiode ook langer zijn dan 30 dagen. De camper moeten na de vakantie worden afgeleverd in één van de volgende camperverhuur depots: Los Angeles, New York, Chicago, Phoenix, Seattle, San Diego, San Francisco, Denver of  Portland. Uitgebreide informatie en voorwaarden van deze speciale aanbieding vindt men op de website van Travelhome www.travelhome.nl in de sectie Topaanbiedingen.
In de camperfabriek in Elkhart rollen drie typen campers van de band: het zijn de modellen R-25, V-31S of K-32S, grote campers voor tussen 5 en 7 personen. Men dient  tussen 13 en 17 juni naar Chicago te vliegen: terugvlucht is vanaf de dichtstbijzijnde luchthaven van de stad waar de camper wordt ingeleverd.

One Response

  1. Karin Janze

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.