>170 x weg via Düsseldorf

>Waar gaat de reis naartoe? Naar het prachtige Lissabon? Naar de “Summer of Love” in San Francisco? Of naar de sprookjesachtige wereld van het Midden Oosten? Wie vanaf Düsseldorf International de wereld wil ontdekken, hoeft alleen maar een bestemming uit te kiezen. Tijdens de zomerdienstregeling vliegen er ongeveer 60 airlines naar 170 bestemmingen wereldwijd.
Er zijn een aantal nieuwe bestemmingen opgenomen in de zomerdienstregeling van Düsseldorf International Airport. Zo start Air Berlin dit jaar met vluchten naar San Francisco en Tel Aviv en neemt Lufthansa onder andere Lissabon en Edinburgh op in haar nieuwe dienstregeling. EasyJet wordt tijdens de zomer voor de eerste keer vertegenwoordigd in Düsseldorf en biedt vluchten aan naar Basel, Rome en Londen. Ook op lange vluchten heeft de luchthaven veel te bieden, zo kunnen passagiers in de zomer kiezen uit 86 lange vluchten die wekelijks zullen plaatsvinden. Deze bestemmingen bestaan o.a. uit New York, Chicago, Vancouver,Toronto, de Dominicaanse Republiek, Mexico, Dubai, Teheran en Bangkok.
“Deze zomerdienstregeling weerspiegelt het aanhoudende en sterke vertrouwen in de luchtvaartmaatschappijen in Düsseldorf”, zegt Christoph Blume, woordvoerder van de luchthaven. “De vraag naar start- en landingsmogelijkheden, de zogenoemde slots, is onveranderlijk hoog.”

Vanaf 12 april vliegt Lufthansa voor het eerst naar Lissabon. De Portugese hoofdstad zal dagelijks bediend worden, de vlucht duurt ongeveer drie uur. Reizigers kunnen nu vanaf Düsseldorf nonstop van het milde klimaat, het lekkere eten en de historische bezienswaardigheden van de stad aan de Tejo genieten.
Edinburgh is ook een van de highlights in de zomerdienstregeling van Lufthansa. De Schotse hoofdstad waar Lufthansa zes keer per week naar toe vliegt, is beroemd om haar combinatie van een middeleeuwse stadskern en het nieuwe meer moderne stadsgedeelte in Gregoriaanse stijl en architectuur. Met haar mysterieuze, doolhofachtige straten, elegante terrassen en een veelvoud aan winkels, bars en restaurants kun je hier geweldige indrukken opdoen waarbij Kasteel Edinburgh Castle de skyline domineert van de binnenstad.
Deze zomer zal EasyJet voor het eerst gebruik maken van de luchthaven van Düsseldorf tijdens de zomerdienstregeling. Sinds de afgelopen winter boden ze al vluchten aan naar Basel, Rome-Fiumicino en Londen-Gatwick. Deze bestemmingen zullen ook in de zomer weer worden aangeboden.
Meer informatie Düsseldorf International: http://www.duesseldorf-international.de/

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.