>Australië aan NL-kust

>

>Australië aan NL-kust 9

 Op 24 april wordt bij Woodstock69 op het strand van Bloemendaal het Aussie Beach Event 2010 gehouden. “Onder de Australische vlag is Woodstock 69 deze dag het walhalla en meeting point voor jou en andere fans van Down Under. Waarom kom jij ook? Omdat je met je voeten in het zand deze zaterdag in laid-back sfeer wilt doorbrengen en het Aussie Beach Event je veel te bieden heeft… Surf jezelf naar een gratis reis
Scoor jij de beste tijd op de surfsimulator? Dan maak je kans op de gratis reis voor twee in Queensland. Deze reis is inclusief: Twee tickets naar Queensland, Een camper voor twee weken, Surflessen van voormalig wereldkampioen golfsurfen Merrick Davis en Duiken in het Great Barrier Reef. Tot de gratis activiteiten horen: surflessen, didgeridoo workshops, powerkiten, beachvolleybal en Aussie kookworkshops. Meld je aan voor het Aussie Beach Event en laat weten aan welke activiteiten je wilt deelnemen via beachevent@australie.nl.”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.