>Blad voor campereigenaren

>CamperReisMagazine is de titel van een nieuw blad voor camper-eigenaren. Hiet is volgens eigen zeggen een  onafhankelijk beleving reismagazine voor iedereen die met een camper reist, met reisverhalen en reis suggesties en alle bijbehorende tips voor de camper reiziger. Het CamperReisMagazine is een uitgave van V&L Media uit Oss en is vanaf heden te koop in Nederland en België.  
Belangrijk zijn de tips die gegeven worden die specifiek voor een reiziger met de camper van belang zijn; hoe kom je er, waar kan je parkeren en overnachten. Waar kan je de service krijgen enzovoort. Het magazine verschijnt 4x per jaar, wordt verspreid door Betapress en is o.a. te vinden in de schappen van de benzinestations, boekenwinkels, Bruna, AKO, Primera en Bijenkorf. Losse verkoopprijs € 5,95. Een jaarabonnement kost € 19,50.
De inhoud van het glossy CamperReisMagazine bestaat vooral uit reisverhalen, natuur en cultuur. Wat kom je tegen als je onderweg bent met je camper en waar mag je gaan staan? Met routes en weekend bestemmingen of bestemmingen dichtbij. En natuurlijk wordt er aandacht besteed aan evenementen, wetenswaardigheden en nieuws.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.