>Cashback Algarve verlengd

>Het Algarve Promotion Bureau heeft bekendgemaakt de eerder gelanceerde cash-back campagne wegens succes te verlengen tot en met 30 april 2010. Consumenten hebben hiermee een maand langer de tijd om een vakantie naar de Algarve te boeken én de cash-back aanvraag in te dienen. Tevens is aangekondigd dat de reissom van één van de deelnemers volledig wordt vergoed. Deelnemers die zich al hebben aangemeld voor de cash-back actie, loten automatisch mee. Sinds 2 maart kunnen consumenten, die een vakantie naar de Algarve hebben geboekt bij één van de erkende Nederlandse reisorganisaties, via de actiewebsite www.algarvenu.nl zijn of haar gegevens achterlaten om €25,- retour te ontvangen per boeking. Nu maken deelnemers dus ook kans op vergoeding van hun volledige reissom.
Doel van deze campagne is meer aandacht te krijgen voor de vakantiebestemming Algarve én om meer Nederlandse toeristen aan te trekken. Om het de consument gemakkelijk te maken, biedt de actiewebsite tevens een overzicht met aanbiedingen van vakanties naar de Algarve. Bijna alle erkende Nederlandse touroperators werken hier aan mee. www.algarvepromotion.pt

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.