>Eindelijk: Onbeperkt internet op vakantie

>Voor de redactie van Elke Dag Vakantie is dit een van de beste nieuwtjes sinds weken. Er is een initiatief dat er voor zorgt dat je je hele vakantie onbeperkt kunt internetten, zonder dat je vast zit aan langlopende contracten of dat er tijdsbeperkingen zijn. Jammer alleen dat het nog maar voor een beperkt aantal landen geldt, dus niet Duitsland of Frankrijk, of zijn daar ook al soortgelijke oplossingen voor? Lees het persbericht: De komende zomer zitten weer duizenden vakantiegangers met hun laptop of notebook op hun balkon, terras of voor hun tent. Maar op je vakantieadres internetten of e-mailen kan, zonder dat je het merkt, behoorlijk in de papieren lopen. Met de prepaid vakantie-dongel van internet-op-reis.nl weet je van tevoren wél precies waar je aan toe bent. Voor een vaste prijs per dag kunnen zonaanbidders in Spanje en Portugal ongelimiteerd en onbezorgd internetten.

Internet-op-reis.nl werkt niet met abonnementen, zoals veel andere aanbieders doen en waarvoor je met het kortste abonnement voor een jaar al snel enkele honderden euro’s kwijt bent. Men werkt daarentegen met een handige usb-stick die je kan huren voor een vaste dagprijs. Al vanaf € 5,95 per dag kun je op je vakantieadres zoveel internetten en e-mailen als je maar wilt. Dat is een stuk goedkoper dan wat andere aanbieders doen. Want daar betaal je niet alleen een bedrag van € 40 tot 50 per maand (minstens 12 keer), maar je betaalt ook nog per MB-internetverkeer. Stel je voor dat je even gaat zwemmen, tennissen of in de zon in slaap valt en je laat de internetpagina open staan… Dan ben je niet de eerste die verrast wordt met een rekening achteraf van enkele honderden euro’s!

Bij internet-op-reis.nl is dat onmogelijk, want voor nog geen € 6 per dag kun je zorgeloos internetten, zonder extra kosten. De vakantie-dongel is overigens alleen bedoeld voor e-mailen, surfen en telefoneren (skypen), dus niet om muziek, films, games en diensten als YouTube te downloaden.Met de prepaid dongel van internet-op-reis.nl heb je in Spanje en Portugal binnen enkele minuten een snelle internetverbinding op je laptop. De usb-stick programmeert zichzelf, dus iedereen kan ermee werken. Mocht je op sommige plekken geen bereik hebben, dan treedt de dekkinggarantie in werking, met andere woorden dan wordt voor de dagen die je op die locatie doorbracht geen kosten in rekening gebracht. De usb-stick wordt verstuurd via TNT Post en valt uiterlijk één dag voor vertrek bij je in de bus. De minimum huurperiode is 7 dagen, de maximum huurperiode is 30 dagen. Meer informatie over deze handige ‘prepaid dongel voor op vakantie’ is te vinden op www.internet-op-reis.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.