>Fietsen onder de Middernachtzon

>Met kinderen een fietstocht of een wandeling maken onder de Middernachtzon en genieten van de bijzondere landschappen van het hoge noorden van Noorwegen? Of liever vissen op zalm op een dag waarop het 24 uur licht blijft? Het kan onder meer in het gebied Tanabredden bij het plaatsje Tana in de Noorse provincie Finnmark, niet ver van de Finse grens. Je kunt hier ook uitgebreid kennis maken met de Sámi, de oorspronkelijke bevolking. De organisatie Tanabredden Opplevelser in Polmak biedt comfortabele hutten aan en kan interessante excursies regelen – o.a. per boot op de rivier de Tana. Daarbij kun je ook lokale gerechten proeven, zoals met rendiervlees, koningskrab en wilde frambozen. TanabreddenNoord Noorwegen

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.