>Gran Canaria lanceert boekingssite

>

Een grotwoning behoort tot de mogelijkheden.

Het eiland Gran Canaria wordt vooral geassocieerd met drukke vakantieoorden met grote hotels en een veelvoud aan mooie stranden. Minder bekend is het feit dat het binnenland zeer groen is en dat je daar geen grote hotels vindt maar juist veel landhuizen en finca’s: kleinschalige, authentieke en charmante accommodaties ver weg van het massatoerisme. ‘Om dit andere aspect van Gran Canaria onder de aandacht te brengen hebben wij een nieuwe website gebouwd voor dit type accommodatie. Alle getoonde finca’s kunnen direct online geboekt worden. Belangrijk want de toerist die daar logeert wordt steeds meer doe-het- zelver: ze boeken vlucht, accommodatie en huurauto zelf via het web,’ aldus Raúl Ortega, marketing manager van GranCanaria Natural. Voor informatie over de finca’s, prijzen, toeristische activiteiten en bezienswaardigheden in het binnenland, ga naar www.grancanariafincas.com. Om de lancering van de nieuwe website te vieren, ontvangen boekers tijdelijk 10% korting op de kamerprijs.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.