>Holland International: Dag Mickey!

>


In gezamenlijk overleg met Disneyland Paris is besloten om de samenwerking tussen Holland International en Disneyland Paris per 9 november 2010 te beëindigen. Vanaf die datum is Holland International geen officieel agent meer van Disneyland Paris. De reden hiervoor is dat de verkoop van het product van Disneyland Paris al geruime tijd geen bijdrage meer levert aan het rendement van Holland International en er geen uitzicht is op verbetering daarvan in de toekomst.  Tot en met 8 november 2010 zal Disneyland Paris gewoon boekbaar blijven via Holland International. Vanaf het winterseizoen 2010/2011 wordt het product niet meer door Holland International aangeboden en vanaf dat seizoen wordt er ook geen gezamenlijke Disneyland Paris/ Holland International brochure meer op de markt gebracht.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.