>In Turkije is de zomer al begonnen

>

>In Turkije is de zomer al begonnen 8

 In Nederland moeten we nog even wachten, maar aan de Turkse kust staat-ie al klaar: de zomer! Of in elk geval de zomerse warmte en aanverwante zaken als zon, zee en strand. In het midden van dat alles ligt het  Hillside Su hotel. Helemaal wit, helemaal hot en helemaal happening. Om de start van het zomerseizoen te vieren organiseert deze topspot aan de Turkse Rivièra het Sunsplash Festival. Van 23 tot en met 30 mei staan zowel het hotel als de kuststrook volledig in het teken van muziek, dans en genieten. De beste DJ’s worden ingevlogen en draaien de hele zwoele nacht door. In het hotel staan luxe, lekker eten, spa en zwembad voor je klaar.

De jazzy sounds van Gilles Peterson, de good times van Norman Jay en de funky muziek van DJ Cliffy. Het zijn maar een paar triggers uit de indrukwekkende line-up van top-DJ’s uit Turkije en daarbuiten die zich tijdens het Sunsplash Festival laten horen. Dat betekent een week lang dansen op het strand, aan het zwembad, of laat op de avond in het atrium, waar je maar wilt. En er is meer te beleven tijdens het festival. Zo geeft Jamie Lidell een masterclass elektronische muziek, krijg je van Phil Asher tips en adviezen voor het maken van een onweerstaanbare beat en bedrukt graphics master Swifty live jouw persoonlijke Sunsplash t-shirt. Spierpijn van al het dansen? Geen nood. Bij elke zonsopgang en zonsondergang worden in Hillside Su yogasessies gehouden – de beste manier om gezond, fit en soepel te blijven.

Het trendy Hillside Su hotel ligt in de Konyaalti-streek, pal aan zee op tien minuten van het centrum van de stad Antalya. Wie wil onthaasten en zich opladen met positieve energie, is in dit exclusieve vijfsterren hotel met de strakke witte inrichting volledig op zijn plek. De zes enorme discoballen in de lobby zetten de zintuigen direct op scherp, ook in de avonduren als deze witte ruimte kleurrijk verlicht wordt. Het relaxte ritme van loungemuziek is overal te horen, zowel in de vier bars, zes restaurants (o.a. sushi en Italiaans) als onderwater in het openluchtzwembad. Verder zijn er een enorme fitnessruimte, openluchtbioscoop, squash- en tennisbanen, Turks bad, sauna en spa met een keur aan behandelingen. Zie voor meer informatie www.hillsidesu.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.