>Kinderen inspecteren campings

>Deze zomer kunt u op veel campings kinderen tegenkomen, gewapend met notitieblok en pen. De ANWB gaat deze zomer zogenoemde kinderinspecteurs inzetten om te kijken of campings in binnen- en buitenland ‘kindvriendelijk’ zijn. Is er bijvoorbeeld een leuke glijbaan, zijn er in het restaurant ook lekkere dingen voor kinderen en zijn er speciale kinderdouches? Al meer dan 500 kinderen tussen de 8 en 12 jaar hebben zich opgegeven om tijdens de vakantie hun camping onder de loep te nemen.
De kinderinspecteurs gaan dit kampeerseizoen op campings speciaal letten op zwembaden, sport & spel, eten & drinken en sanitair. Ook wil de ANWB weten of er in de buurt van de camping leuke dingen voor kinderen te beleven zijn.
Alle kinderen die tussen de 8 en 12 jaar oud zijn en komende zomer gaan kamperen kunnen zich aanmelden op anwb/kinderinspecteur.nl. Een van de ouders moet wel anwb-lid zijn. Een kinderinspecteur kan op de site zelf in de lijst nakijken of de camping die hij of zij bezoekt er in staat. Dat zijn zo’n 8.000 campings in heel Europa. De informatie over de onderzochte campings komt op anwb.nl. Zo helpen jonge kampeerders die zelf op een camping zijn geweest andere kampeerders aan nuttige informatie. (Bron: ANWB)

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.