>Meerdaagse wandeling door NL

>Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug organiseert in samenwerking met Landschap Overijssel, Vereniging Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer een meerdaagse wandeltocht over de Sallandse Heuvelrug.
In navolging van het succes van voorgaande jaren, wordt in de zomer van 2010 wederom een Eindeloze Heuvelentocht georganiseerd. De tocht is gepland van 25 tot en met 27 augustus.
Drie dagen wandelen onder begeleiding van een ervaren natuurgids over restanten van de voorlaatste ijstijd. De tocht zal gaan van de Lemelerberg, via de Eelerberg, de Hellendoornseberg, de ‘bergen’ in het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en eindigen aan de voet van de Holterberg. Onderweg zullen boswachters die werkzaam zijn in het gebied deelnemers meenemen naar de mooiste plekjes en ze wijzen op de eindeloze variatie van de flora en fauna van de heuvelrug. 
Aan deze Eindeloze Heuvelentocht kunnen maximaal 15 mensen deelnemen. Aangezien er flinke wandelingen (20 – 25 kilometer per dag) op het programma staan is een goede conditie noodzakelijk. Aanmelden en informatie kan via [email protected]

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.