>Met de hond naar safaripark

>Op 16, 17 en 18 april 2010 vindt de vierde editie van Animal Event plaats in Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Van kat tot leeuw en van paard tot zebra: bezoekers komen tijdens Animal Event alles over huisdieren en wilde dieren te weten. Speciaal op deze dagen zijn honden toegestaan op het Animal Event-terrein.
Tijdens Animal Event zijn er vijf verschillende dierenpleinen ingericht, waar honderden dieren aanwezig zijn. Bezoekers komen alles te weten over de verzorging en training van hun favoriete (huis)dieren. Midden tussen de wilde dieren van Safaripark Beekse Bergen vinden zowel leerzame clinics en workshops als spectaculaire demonstraties plaats. Zo is er een workshop dog dancen – voor zowel het baasje als de viervoeter – waar men er achter komt dat het baasje en de hond toch erg veel van elkaar weg hebben. Ook zijn er clinics van Olympisch dressuuramazone Imke Schellekens-Bartels en paardenfluisteraar Annemarie van der Toorn. Kinderen kunnen zich laten schminken als hun lievelingsdier in het speciale kinderdorp. Daarna kan er door zowel kinderen als de volwassen dierenliefhebbers worden gekeken naar de verkiezing van ‘Leukste hondentruc van Nederland’. Ook komen dierenliefhebbers Martin Gaus en Bridget Maasland aan het woord tijdens Animal Event. Bezoekers van Animal Event die nog tijd over houden, kunnen ook gratis Safaripark Beekse Bergen (Beekse Bergen 31, Hilvarenbeek) bezoeken. Meer informatie over de activiteiten die worden georganiseerd tijdens Animal Event is te vinden op www.animal-event.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.