Naar de tropen in Duitsland

>

Begin juni 2010 wordt er een nieuw Novasol vakantiepark geopend in Brandenburg, Duitsland. De ligging van het park is perfect; nabij Europa’s grootste subtropische paradijs ‘Tropical Islands Dome’, met Berlijn en Dresden op enkele kilometers afstand en omgeven door het bosrijke Spreewald.
Het wordt een vakantiepark met volgens de opdrachtgevers “zeer hoogwaardige en comfortabele vakantiehuizen in Scandinavische stijl. Het vakantiedorp biedt alle ingrediënten voor een prettig verblijf in alle seizoenen van het jaar. De eerste gasten kunnen er al vanaf begin juni 2010 terecht. Eind 2010 zullen naar verwachting 110 vakantiehuizen gerealiseerd zijn.”

De vakantiehuizen van het Novasol vakantiepark zijn gelegen rondom de ‘Tropical Islands Dome’, een subtropische vakantiewereld geheel in stijl van Thailand, Bali, Borneo en Samoa. Binnen deze Dome bevindt zich volgens de initiatiefnemers “het grootste indoor tropische regenwoud compleet met een verscheidenheid aan fauna en zelfs witte zandstranden met een nagebouwde zee”. Daarnaast is deze vakantiewereld voorzien van een spa, sauna, winkels, restaurants en verschillende zwembaden met o.a. de hoogste waterglijbaan van Duitsland. Tropical Islands is 24 uur per dag open en biedt een variëteit aan activiteiten en entertainment voor jong en oud.

Een Novasol vakantiehuis is te boeken vanaf 2 dagen en de aankomst- en vertrekdag zijn vrij te kiezen. De prijzen beginnen, afhankelijk van het seizoen, vanaf € 42,- p.p. voor 2 overnachtingen (bij maximale huisbezetting). Voor Novasol gasten is de toegang tot de tropische wereld van Tropical Islands bij de prijs inbegrepen. Meer informatie is te vinden in de nieuw te verschijnen brochure `Tropical Islands/Novasol` of via de speciale website tropical.novasol.nl.

Het nieuwe vakantiepark is gemakkelijk bereikbaar per auto of trein of via het nabijgelegen vliegveld Berlin – Schöneveld. Tussen het treinstation Brand en Tropical Islands Dome wordt een gratis shuttle – bus aangeboden. www.novasol.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.