>Nieuwe luxe in Afrika

>

Na maanden van hard werken presenteert Kololo Game Reserve twee nieuwe villa’s: Elephant en Giraffe. De twee villa’s zijn op 1 maart officieel geopend en kunnen vanaf nu geboekt worden. De villa’s liggen aan de buitenrand van Kololo, hebben vrij uitzicht en liggen zeer gunstig ten opzichte van het restaurant en het zwembad. Beide 6-persoons villa’s hebben een rieten dak, een ruime woonkamer met open haard, een eetkeuken en openslaande deuren naar het grote overdekte terras met barbecue. De twee slaapkamers op de begane grond hebben een eigen badkamer en een buitendouche. De slaapkamer boven heeft eveneens een eigen badkamer en bovendien een groot overdekt balkon.

Het bestaande river chalet Kudu is de afgelopen periode verbouwd en aangepast en is nu geheel rolstoelvriendelijk en ruimer van opzet. Het chalet is goed bereikbaar via een verlicht betonnen pad, er zijn drempelvrije ruime schuifdeuren, een aangepaste douche en wastafels geplaatst. Ook zijn het zwembad en het restaurant met de rolstoel goed bereikbaar. Ten slotte zijn ook de twee 4-persoons bush chalets volledig herbouwd en zijn nu zeer geschikt voor gezinnen met twee kinderen. De chalets zijn ruim van opzet met een loft en een nieuwe badkamer. Dankzij de ligging, dicht bij het restaurant maar toch in de bush, zijn deze chalets bij uitstek geschikt voor een verblijf van families.

Kololo Game reserve ligt in de provincie Limpopo in Zuid-Afrika in het malariavrije gebied Waterberg (14.500 km²). Kololo is de perfecte safaribestemming, gelegen op ruim drie uur rijden vanaf Johannesburg International Airport. Kololo is FFTSA gecertificeerd en biedt haar gasten een luxe verblijf in de bush.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.