>Oldtimers in Bobbejaanland

>Tijdens het Pinksterweekend verandert Bobbejaanland opnieuw van een pretpark naar een wagenpark tijdens het jaarlijkse Cars & Coasters evenement. Op zondag 23 mei staat het gehele park in het teken van de auto en zal ’t Plezantste Land gevuld zijn met de meest uiteenlopende en bijzondere wagens. Zo zijn er onder andere speciale autozones ingericht waar bezoekers speciale auto’s kunnen bekijken. En staan er door het park heen verschillende American Classics, limousines, oldtimers, tuning cars, exclusieve wagens, racing teams en op afstand bestuurbare auto’s.
Naast de prachtige en exclusieve auto’s, vraagt Bobbejaanland ook aandacht voor de verkeersveiligheid: auto’s zijn natuurlijk geweldig, maar rijden doe je wel met je verstand. In samenwerking met onder meer het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid, Drive Up Safety en Responsible Young Drivers wordt een “safety zone” gebouwd waar de bezoekers kunnen testen hoe het met hun rijvaardigheden gesteld is. Maar vooral wordt getest hoe veilig zij aan het verkeer deelnemen. Voor de kinderen heeft de Federale wegpolitie een verkeerparcours uitgestippeld. Voor meer informatie www.carsandcoasters.be
Kaarten via de Koopjeskrant website zijn vanaf mei verkrijgbaar tegen een extra gereduceerd tarief. Voor slechts € 21 ipv € 31 heeft u toegang tot zowel Cars & Coasters als het park.
Op 23 mei zijn alle andere attracties en shows van het park gewoon open en toegankelijk voor het publiek.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.