>Op tulpenjacht in de polder

>

Kleur, kleur, kleur… Bollenroute Noordoostpolder! Geel, rood, oranje, roze; na de winter zijn de prachtige velden met tulpen en in het voorjaar een lust voor het oog. Heerlijk, de zomer komt er weer aan. Flevoland is hét gebied waar je de bloembollenvelden ziet. Wanneer je in de Noordoostpolder de honderd kilometer lange bloembollenroute rijdt of de dertig kilometer lange route fietst, kan het niet anders of de vrolijkheid slaat toe. Zo tussen midden april tot begin mei is er zoveel moois te bewonderen onder de voorjaarszon. Langs de route zijn bovendien allerlei leuke tussenstops te maken. Lekker neuzen en proeven bij een kaasboerderij. Unieke handgemaakte kaarsen kopen; leuke cadeautjes. Of je verbazen over de frivole uitbundige kleurenpracht bij een iriskwekerij.: de bloemen ‘stelen de show, als showdanseressen vlak voor een optreden, zo staan ze zachtjes te wiegen in de siertuin’. Adres Noordoostpolder, Wrakkenpad 2,  8312PW Creil, Telefoon 0527-621111,  Web adres (URL) www.tulpenfestival.nl, Van t/m   za 17 apr 2010 ma 10 mei 2010

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.