>Opnieuw invasie in Kampen

>Op 9 en 10 april houdt Stichting Evenementen City Kampen in samenwerking met Keep Them Rolling een Liberty Tour die door Kampen trekt. Op vrijdag 9 april komen oude militaire voertuigen naar Kampen en zijn te bezichtigen bij sporthal Oosterholthoeve in IJsselmuiden. Op zaterdag 10 april rond 9.30 uur vertrekken zij vandaar voor een defilé in de Oudestraat van Kampen. Op vrijdag komen rond 18.00 uur circa 45 militaire voertuigen uit de jaren 40-45 naar IJsselmuiden. Er zal een bivak worden opgeslagen bij sporthal Oosterholthoeve in IJsselmuiden. Daar staan de voertuigen ’s avonds opgesteld voor belangstellenden. De eigenaren zullen vol trots hun voortuig laten zien en de nodige informatie aan het publiek verstrekken. Een 5-tal amfibie voertuigen zullen zaterdagmorgen vanaf de Jachthaven ZC’37 de rivier de IJssel oversteken en weer aan land komen bij de molen aan de IJsseldijk om zich daar weer aan te sluiten bij de colonne. Vandaar vertrekt de stoet voor een defilé die om 10.45 uur begint door de Oudestraat. Na het defilé vertrekt de stoet weer via de Stadsbrug naar Genemuiden en Zwartsluis. Kijk voor meer informatie op www.steck.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.