>Spectaculaire steengroeve bij Maas

>Sinds enkele jaren biedt Lesse Kayaks niet alleen de bekende blauwe kajaks maar ook avontuur. Een met bomen omzoomde steengroeve op twee stappen van het dal van de Lesse is het centrum van activiteiten. Op dit terrein van 14 hectare is een sportcentrum gevestigd, met uitzicht op de Maas. Touwbruggen op een hoogte van 5 tot 20 meter, abseilen, klimmen en een death-ride of ondergronds in een 100 meter lang labyrint met hier en daar hindernissen. Alle activiteiten staan onder begeleiding van ervaren sportinstructeurs. 
Voor incentives en teambuildingcursusses zijn speciale programma’s opgesteld. Zoals een Ardennen of Junior challenge voor een halve dag of een Everest of Mont-Blanc challenge van 4 à 6 uur. Klimmen langs een 60 meter hoge rotswand, een reuze-bouwparcours met het hele team, en hoogtevrees parcours op 60 meter. Groepen vanaf 20 personen, natuurlijk wel vooraf reserveren.

Kajakken blijft uiteraard ook tot het aanbod behoren. De Lesse slingert door een landschap met kastelen, natuurparken, prehistorische grotten, statige rotsen en niet te vergeten, twee watervallen. Sensatie en plezier in alle veiligheid. Er zijn tochtjes van diverse afstanden. Een touwtje voor de bril is een aanrader. Er zijn kajaks voor 1, 2 en 3 personen. Kajakken kan ook gecombineerd worden met een andere activiteit, zoals een fiets- of mountainbiketocht, een brouwerijbezoek of een spelletje paint-ball. Individuele bezoekers zijn welkom, voor groepen is het handig vooraf telefonisch te reserveren. Overnachtingsmogelijkheden zijn er in alle prijsklassen in de streek. Meer informatie over de streek en de accommodaties, staan op de site van het Maison du Tourisme Val de Lesse.

Info: Lesse Kayaks, Place de l’Eglise 2, B-5500 Dinant Anseremme, tel 00.32.82/22.43.97 en fax 00.32.82/22.64.64 of e-mail info@lessekayaks.be, www.lessekayaks.be. Informatie over de streek bij Maison du Tourisme Val de Lesse, tel 0032-84-345172, www.valdelesse.be

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.