>Sporten en dan op vakantie

>Ouders die voor 1 juli 2010 een vakantie boeken bij Club Robinson worden uitgenodigd om hun kinderen te laten deelnemen aan een van de vijf topsport kidsclinics die Club Robinson in Nederland organiseert. De kidsclinics worden in juli en in september verzorgd door Anky van Grunsven (paardensport), Martin Verkerk (tennis), Pierre van Hooijdonk (voetbal), Michael Boogerd (wielrennen) en Ellen Hoog (hockey). Anky, Martin, Michael, Pierre en Ellen zullen op toegankelijke wijze uitleg geven over hun sport en de kinderen spelenderwijs een aantal tips & tricks bijbrengen. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om de sporters vragen te stellen over hun professionele carrière en een handtekening te scoren. De kidsclinics worden in juli en september op diverse locaties in Nederland georganiseerd en duren circa een dagdeel. Per boeking kunnen ouders twee kinderen in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar laten deelnemen aan een clinic naar voorkeur, op basis van op = op. Het geleerde kunnen zij dan later in de praktijk brengen bij hun sportvereniging of misschien wel tijdens hun vakantie bij Club Robinson. 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.