>Stedentrip met een tent

>In de buurt van een aantal Europese topsteden liggen Eurocamp campings. Heerlijk uitgangspunt om deze culturele steden te ontdekken en tegelijkertijd te genieten van veel groen, rust en gezelligheid. Kortom; het buitenleven op de camping. Dat is Eurocamp Enjoy. Dus: na een middag shoppen in Barcelona snel terug naar de camping voor een frisse duik.. En als je geen zin hebt om het hele stuk te rijden, boek dan een Fly & Drive via Eurocamp.
Naast luxe campingvakanties voor het hele gezin biedt Eurocamp met haar label Enjoy ook speciale luxe campingvakanties aan voor twee personen. Een stedenliefhebber maar op vakantie ook toe aan rust, ruimte, natuur en sport op zijn tijd? Op luxe Eurocamp campings, gelegen in de buurt van steden als Barcelona, Cannes, Venetië, Parijs, Rome en Ljubjlana, vind je allebei. Op 50 kilometer gelegen vanaf Venetië heeft Eurocamp camping Marina di Venezia in haar aanbod. Deze camping ligt direct aan de Adriatische zee met privéstrand en zwembad, dat wordt relaxen. Op de camping vind je zelfs een kleine markt met verse lokale producten. Vanaf het bijgelegen dorp neem je rechtstreeks de boot die je afzet bij het San Marcoplein middenin Venetië. Voor een cultuur vakantie pur sang biedt Eurocamp camping  ‘I Pini’ aan, gelegen in een landelijke omgeving op 30 kilometer ten noorden van Rome. Een perfecte uitvalsbasis om Rome te bewonderen, dat dagelijks vanaf de camping per bus bereikbaar is. Na een dag cultuur kan je bijkomen in het zwembad of de jacuzzi van de camping. Met een natuurpark dichtbij de camping gelegen heeft deze vakantie werkelijk alles wat je zoekt: rust, natuur, sport en cultuur.
Aan de Costa Brava op een berghelling ligt camping Cala Gogo. Op de camping zijn maar liefst drie zwembaden. Liever naar zee en het strand? Neem dan het treintje vanaf de camping hier naar toe. De waterliefhebber komt hier sowieso aan zijn trekken: kanovaren, duiken of zeevissen, het kan allemaal. Naast deze actieve mogelijkheden ook toe aan cultuur? Bezoek dan Barcelona gelegen op 35 kilometer van de camping.  Met haar indrukwekkende gebouwen, heerlijk eten, waanzinnige winkelstraten zoals de Ramblas en de vele Gaudí invloeden een echte aanrader.
Een stedenreis Rome boek je vanaf € 69 per nacht in een bungalowtent en € 101 per nacht in een stacaravan. Kijk voor de mogelijkheden van het boeken van een vliegreis, een huurauto of een overtocht per ferry via Eurocamp op: http://www.eurocamp-enjoy.nl/stedentrips.php en klik op Fly Drive.

No Responses

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.