>Viva Cuba-trams in Randstad

>

>Viva Cuba-trams in Randstad 9

 Het Cubaans verkeersbureau in de Benelux heeft maandag 29 maart in samenwerking met hun PR kantoor TMC (Tourism Marketing Concepts) een outdoor promotiecampagne gelanceerd. Ter promotie van dit swingende land brengen gedurende acht weken in zowel Rotterdam als Den Haag kleurrijke ‘Viva Cuba’ trams mensen van A naar B.
Zon, zee, strand, olditmers, muziek, Havana: alles wat Cuba zo speciaal maakt is door TMC samengevat in een oogstrelend ontwerp dat de grauwe winter snel zal doen vergeten. De kleurrijke Cubaanse trams rijden gedurende acht weken door de steden Rotterdam en Den Haag. In Rotterdam zal Cuba gepromoot worden op 3 lijnen: 4, 7 en 8, dit zal per dag veranderen. In Den Haag zullen dit de lijnen 1, 8, 9, 10, 11 en 17 zijn, ook dit zal per dag veranderen. De campagne is een opvallende verschijning in het stadsbeeld en wie de trams ziet rijden zal zeker zin krijgen de mooie plaatjes in het echt te gaan bekijken.
Meer informatie Cuba : www.nunaarcuba.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.