>Voetbal kijken in dierentuin

>Wilt u graag het Nederlands elftal bekijken in Afrika, alleen komt het u net even niet uit? XL event heeft hier een bijzondere oplossing voor. XL event organiseertt ZooOranje. In samenwerking met de dierenparken in Nederland organiseert XL event het dit evenement. Op gigantische schermen midden in de “Savanna” zal live iedere wedstrijd worden uitgezonden. Met op de achtergrond het gebrul van de leeuw en alle andere dieren. Het commentaar wordt gedaan door een oud voetballer. XL event staat er om bekend zulke unieke evenementen te organiseren. Er wordt achter de schermen van het park een rondleiding gegeven. Zo komt het echte Afrika gevoel naar boven om goed in de wedstrijd te komen. Na de voetbal wedstrijd begint de derde helft. Een feest met heerlijke drankjes, gezellige muziek en een heerlijk Afrikaans buffet. www.zoooranje.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.