>Win een reis naar New York

>
De Wereldwijzer Reisfoto Verkiezing 2010 is gestart. De komende weken kun je twee foto’s insturen om mee te dingen naar de titel “Beste reisfoto 2010”. De winnaar gaat er (letterlijk) vandoor met twee gratis vliegtickets naar New York, aangeboden door Kilroy Travels. Selecteer twee foto’s van je reizen of vakanties. Upload deze vervolgens naar de Reisfoto Verkiezing rubriek op Wereldwijzer Reisforums. Vanaf 3 mei kan iedereen op je foto’s stemmen. De maker van de foto die op 24 mei de meeste stemmen heeft wint twee vliegtickets naar New York.
Agenda:
– Inzenden foto’s: t/m 2 mei
– Finaleronde: 3 mei t/m 24 mei
De Wereldwijzer Reisfoto Verkiezing 2010 vind je op www.wereldwijzer.nl/reisfotoverkiezing2010

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.