>Aanbod fotoreizen uitgebreid

>Avontuurlijke reisorganisatie Sawadee Reizen heeft aan haar nieuwe concept Fotoreizen weer een aantal bestemmingen toegevoegd. Na het succesvol uitvoeren van de eerste fotoreizen naar Jordanië en Marokko is het aanbod verder uitgebreid met reizen naar IJsland, Costa Rica, Tanzania, Bhutan en India.
De fotoreizen zijn bedoeld voor de enthousiaste amateurfotograaf die graag het land wil leren kennen maar daarbij alle aandacht wil kunnen besteden aan zijn of haar hobby. Er wordt gereisd in kleine groepen van maximaal 12 personen die begeleid worden door een ervaren professionele fotograaf. Hoewel de reizen geen fulltime cursusweken zijn wordt er ingegaan op verschillende technische aspecten van de fotografie en worden aan de reizigers opdrachten verstrekt die besproken worden. Hierbij wordt aandacht besteed aan ieders niveau. De reizen hebben een iets lager tempo dan de gewone reizen, zodat er genoeg tijd is om te fotograferen. Fotograaf en reisbegeleidster Jolinda Cath: “Het is fantastisch om te zien hoe enthousiast de reizigers aan de slag gaan met de opdrachten. Doordat ik altijd een laptop bij me draag is het eenvoudig om de beelden aan het eind van de dag met de groep te bespreken.”

Voor de nieuwe brochure daagt Sawadee haar klanten uit om de mooiste coverfoto te maken. De winnaar ontvangt een reisvoucher van 1000 euro. Uniek is dat, na een voorselectie van beelden, de mooiste foto door een publieksjury zal worden gekozen via de Sawadee-pagina op Facebook. Het winnende beeld zal geplaatst worden op de cover van de brochure 2011-2012, welke in november 2010 uit zal komen.
Bij Sawadee staat “Puur Reizen” centraal. Puur reizen staat voor een land echt laten zien op een verantwoorde en duurzame manier. Marketing Manager Jacco Holterman van Sawadee: “Puur reizen staat voor reizen in de kleinste groepen op een duurzame wijze, waarbij makkelijk contact met de lokale bevolking wordt gelegd doordat we gebruik maken van kleinschalige accommodaties of zelfs bij de mensen thuis slapen. Ook in onze fotoreizen staat Puur Reizen voorop.”
Sawadee Reizen is onderdeel van de Activity sector van TUI Travel PLC en organiseert sinds 1983 avontuurlijke reizen in kleine groepen naar bijzondere bestemmingen met aandacht voor natuur en cultuur. Sinds 9 jaar biedt Sawadee ook speciale reizen voor avontuurlijk gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar. De reizen van Sawadee zijn avontuurlijk wat betekent dat er gereisd wordt in kleine groepen, overnacht wordt in kleinschalige accommodaties en veelal activiteiten zoals wandelen zijn opgenomen in de reis.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.