>Alicia Keys sluit winter af

>

Foto TVB Paznaun-Ischgl

De populaire Amerikaanse zangeres Alicia Keys heeft het winterseizoen van Ischgl (Tirol) beëindigd met een spetterend “Top of the Mountain Concert”. Op een hoogte van 2.300 meter wist de zangeres de 15.000 fans in de sneeuw te entertainen met hits als “Empire State of Mind”, “Superwoman” en “No one”. Voor het nummer “Fallin” kroop Keys zelf achter de piano, die speciaal met de pistenbully naar de top werd vervoerd.  Het concert duurde 1,5 uur. Alicia Keys twittert over haar optreden in de Alpen, en schrijft erg onder de indruk te zijn van de hoogte van het skigebied. Keys is op dit moment op tournee door Europa, en doet zaterdag 8 mei het Gelredome in Arnhem aan. Dankzij de goede skicondities waren veel pistes in het skigebied van Ischgl afgelopen weekend nog open. In de afgelopen jaren zijn veel bekende sterren Alicia Keys voorgegaan. Grote internationale artiesten als Sting, Tina Turner, Jon Bon Jovi, Pink!, Elton John, Alanis Morissette, Lionel Richie en Kylie Minogue hebben eerder het ‘Top of the Mountain’ concert verzorgd. www.ischgl.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.