>Beleef Flevoland al wandelend

>Vandaag, maandag 31 mei 2010, heeft de officiële lancering plaatsgevonden van de Flevolandse AbelLife routes. De AbelLife routes zijn door Andries Greiner door het maken van een digitale wandeling officieel gelanceerd in het Natuurpark Lelystad. AbelLife routes zijn toeristische recreatieve routes waar het verhaal van Flevoland wordt beleefd. Er zijn 3 wandelroutes, 6 fietsroutes en 2 autoroutes met ieder een eigen thema en afstand ontwikkeld. Het is een uniek concept en Flevoland is, na Twente, de tweede regio in Nederland waar deze routes ervaren kunnen worden.

Bij alle routes staat de beleving van Flevoland centraal. Zo ervaar je bijvoorbeeld bij de wandelroute “ So Lonely” de stilte en natuurschoon van de Stille Kern in het Horsterwold en bij de fietsroute “Eilandhoppen in de polder” krijg je indrukwekkende verhalen over het vroegere eilandleven te lezen. Tijdens de autoroute ”Kunst van het leven” word je geïnformeerd over het tot stand komen van een aantal prachtige landschapskunstwerken in Flevoland. Vanaf vandaag zijn de AbelLife routes te downloaden via www.belevingsroutes.nl. De routes zijn ook te verkrijgen in een mooi routeboekje met daarin een SD kaartje die in een mobiele telefoon geplaatst kan worden. Voor wie geen geschikte telefoon heeft, kunnen telefoons met SD kaart gehuurd worden bij de verschillende startpunten van de routes. AbelLife is een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem en navigeert je moeiteloos langs de mooiste plekjes van Flevoland.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.