>Bella Figura: boek over Italië

>Waarom dragen de Italianen bijna allemaal een zonnebril? Bella Figura. Waarom gaan ze met hun mobiel naar bed en staan ze ermee op? Bella Figura. Waarom doet Berlusconi het zo goed in Italië? Bella Figura. Waarom zijn Italianen zo dol op hun (groot)moeders? Bella Figura. Waarom is het Italiaanse eten zo lekker? Bella Figura. Bij Trivium Uitgeverij uit Sneek is een bijzonder boek over Italië en de Italianen verschenen, geschreven door Mieke van Delden. Een lees- én kijkboek, daar staan de foto’s garant voor. Met een nuchtere Hollandse blik kijkt Mieke van Delden naar de fascinerende levensstijl van de Italiaan. Bella Figura, ISBN: 978 90 79180 16 5 Prijs: 19,95 euro www.bellafigura.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.