>Boekenfestival in Delden

>
Het Cultureel Straatfestival Delden is een kunst- en boekenmarkt, waar tussen straatartiesten hun acts opvoeren, op de derde zondag in september. Op verschillende podia wordt muziek gemaakt. Alles speelt zich af rond de Oude Blasiuskerk in het hart van Delden. Het bestaat uit een veelheid aan kunst uitingen. De Kunstmarkt is een kleurig lint van kramen door de stad. Amateur en professionele kunstenaars tonen hier hun werk en willen u die graag verkopen. Het thema is dit jaar: Tijd. Met dit thema zijn kinderen creatief actief op het kinderplein bezig. Van verschillende locaties klinkt muziek, gemaakt door groepen van de Muziekschool Hengelo en omstreken. Verschillende straatartiesten gekozen vanuit het thema, vertonen hun acts tussen het publiek. Een grote boekenmarkt met meer dan 100 kramen maakt het mogelijk dat u het boek van uw keuze kunt vinden. Natuurlijk zijn de winkels in Delden open en heeft de plaatselijke horeca haar terrassen geopend. Er zijn plannen om het straatfestival dit jaar te laten beginnen met een voorstelling en activiteiten op de zaterdagavond.  www.straatfestivaldelden.nl, Datum zondag 19 september, tijd: 12.00 – 18.00 uur

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.