>Dierenliefde in Ecodrome

>Zijn dieren weleens verliefd? Hoe maken octopussen kindjes en zijn spinnen ook lief voor elkaar? Niet iedereen staat er altijd bij stil, dat liefde ook in het dierenrijk een belangrijke rol speelt. Wie in de meivakantie een bezoek brengt aan Expeditie Ecodrome Zwolle, komt tijdens ‘Wild Verliefd!’ alles te weten over liefde en voortplanting in de natuur. De hele vakantie is er meeleeftheater rond het liefdesthema, zijn er op verschillende dagen roofvogelshows en op Moederdag hebben (groot)moeders gratis entree.
Het belooft een drukke meivakantie te worden in Expeditie Ecodrome Zwolle. De eerste twee weken van mei staan met ‘Wild Verliefd!’ vooral in het teken van dierenliefde. Er is van alles te zien en te beleven rondom liefde en voortplanting in de natuur. Op de zondagen in de vakantie vinden er roofvogelshows plaats en elke dag kunnen kinderen genieten van meeleeftheater rondom het liefdesthema, met Jet Dierenpret en Professor Weetveel. Wie van al die verhalen vlinders in zijn buik krijgt, kan genieten van een bijzondere vlindercollectie. Ook de piepjonge klauwaapjes in de Jungle Expeditie, de pasgeboren kuikentjes en de broedende oehoes die te zien zijn tonen goed waartoe dierenliefde kan leiden.

Op zondag 9 mei (Moederdag) kunnen moeders na een ontbijtje op bed, samen met het hele gezin de expeditieschoenen aantrekken en op avontuur gaan in Expeditie Ecodrome Zwolle. Het themapark zet moeders en grootmoeders deze dag in het zonnetje. Per betalend (klein)kind krijgt één (groot)moeder gratis entree tot het park en kunnen ze onder meer jonge aapjes spotten, reizen door de tijd en peddelen door het moeras. Meer weten? www.ecodrome.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.