>Grieken vliegen met NL-wijn

>De alcoholvrije wijnen van Domaine de Fleur zijn vanaf volgende maand ook verkrijgbaar in de vliegtuigen van de Griekse luchtvaartmaatschappij Hellenic Imperial Airways. De luchtvaartmaatschappij besloot onlangs geen alcohol meer te schenken op vluchten. Na een intensieve smaaktest kwamen de alcoholvrije wijnen van Domaine de Fleur als beste uit de bus en gaan deze de alcoholhoudende wijnen in de vliegtuigen vervangen. Domaine de Fleur begon in het voorjaar van 2009 met het op de markt brengen van gedealcoholiseerde wijnen om consumenten een kwalitatief en smakelijk alternatief te bieden voor alcoholhoudende wijn en groeide sindsdien uit tot een bloeiend bedrijf. (meer)

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.