>Jans nodigt moeders uit

>

>Jans nodigt moeders uit 13

 Jans, de bekendste stripmoeder van Nederland, nodigt zondag alle moeders van Nederland uit in Het Nederlands Stripmuseum Groningen. Hier kunnen ze genieten van alles dat de Nederlandstalige strip te bieden heeft, gratis een workshop striptekenen volgen met op het papier hun eigen gezin in de hoofdrol en krijgen zij een leuke verrassing als aandenken. Reden genoeg om moeder aankomende zondag te trakteren op een gezellig dagje stripmuseum.
Op Moederdag spelen moeders de hoofdrol in Het Nederlands Stripmuseum Groningen en kunnen zij onder meer genieten van het leukste stripgezin van Nederland: Jan, Jans en de kinderen. Op Moederdag mogen moeders, onder begeleiding van kinderen, gratis naar binnen. Ook mogen zij om 13.00 en 15.00 uur gratis deelnemen aan tekenworkshops rondom het thema ‘moeders’ en krijgen ze een leuk ‘Jan, Jans en de kinderen-presentje’. Het Nederlands Stripmuseum Groningen verwacht zondag 9 mei dan ook vele moeders inclusief familie in het museum. Vaders en zonen kunnen deze dag onder meer terecht bij de tentoonstelling ‘De bronnen van Pandarve’ over de stoere ruimtereiziger Storm van Don Lawrence. Op Vaderdag (zondag 20 juni) zal het stripmuseum vaders op een vergelijkbare manier in het zonnetje zetten. www.stripmuseum.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.