>Kinderen gratis de Zweedse bergen in

>De Zweedse toeristenvereniging STF verwelkomt je deze zomer met open armen in de zogenoemde bergstations. Word voor nog geen drie tientjes (45 euro voor twee ouders) STF-lid en kinderen tot 15 jaar mogen deze zomer doorgaans gratis blijven overnachten, mits ze met hun ouders reizen natuurlijk. Voor peuters en kleuters is het overigens altijd kosteloos. De bergstations staan allemaal in een opvallende omgeving, zoals in het werelderfgoed Laponia – een bijzonder landschap in Lappland in het noorden van het land. De STF viert in 2010 zijn 125-jarig bestaan. Tot de nieuwe leden in 2010 behoren het Jumbojetpension op Stockholms internationale vliegveld Arlanda (slapen in een echte 747!), het IJshotel in Jukkasjärvi (Lappland) en de zilvermijn van Sala. Ze sluiten zich aan bij de 320 pensions, (jeugd)herbergen en hotels die al STF-lid waren.
Info: www.svenskaturistforeningen.se

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.