>Korting op vakantie na score

>

Novasol, aanbieder van vakantiehuizen, geeft haar klanten die tussen 24 mei en 14 juni 2010 een verblijf naar Denemarken boeken een X percentage terug op de huursom. Dit percentage wordt bepaald door de uitslag van de wedstrijd Nederland – Denemarken op het WK in Zuid Afrika. Elk Nederlands doelpunt is 5% korting waard. Statistisch gezien levert dit de boeker al gauw 10% korting op. Over de afgelopen 5 jaar heeft het Nederlands elftal 111 keer gescoord in 63 wedstrijden. Dit levert een gemiddeld aantal goals van 1,76 op per wedstrijd. Binnen deze 63 wedstrijden waren er maar liefst 14 wedstrijden waarin 3 goals of meer werden gescoord. Doel van de actie is om Denemarken als interessante vakantiebestemming in de spotlight te zetten. Het land heeft naast een schitterende natuur ook kindvriendelijke stranden, variërende landschappen, golfbanen en vele andere sportmogelijkheden. Novasol heeft een aanbod van meer dan 9.000 in Denemarken: van eenvoudige tot luxueuze woningen en van kindvriendelijke tot thematische woningen. De wedstrijd wordt gespeeld in de poule ronde op 14 juni 2010 om 13:30 uur. Website voor meer informatie: www.novasol.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.