>Kunstfestival in ruig Portugal

>De Nederlandse Stand-Up comedian Tom Sligting is erg druk. Op een idyllische plek in Portugal organiseert hij deze zomer samen met zijn zus Karin een authentiek evenement:  het ‘I met an Angel in Portugal’ Art Festival. Van 14 tot en met 21 augustus kan midden in de ruige Portugese natuur volop genoten worden van cabaret, beeldende kunst, theater, food en muziek. Het is een bijzondere combinatie van een kunstfestival en een ‘eco-agriturismo’ vakantie; met verblijf in traditionele Quintas of in klassieke De Waard tenten in de olijfgaard. Inclusief (h)eerlijk gezond eten met verse groenten en fruit uit eigen biologische moestuin, geserveerd op de patio. Op het festival speelt Tom onder andere de try-out van zijn nieuwste theatertour ‘Tom Wakker Worden’.
Het festival vindt plaats op het ecologische landgoed Dominio Vale do Mondego. Dit ligt in het groene binnenland van Portugal, in het Natuurpark Serra da Estrela, op 50 km van de Spaanse grens. Het verblijf is op basis van een All Art Inclusive Arrangement: dit betekent dat alle voorstellingen, kunstzinnige presentaties en workshops inclusief zijn voor gasten die verblijven op het domein. Er kan gekozen worden tussen 3, 4 of 7 nachten verblijf in één van de Quintas of kamperen in de olijfgaard. www.angelfestival.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.