>Lauw bier in een Amsterdams hotel

>Trendwatcher Vincent van Dijk slaapt een jaar lang in Amsterdamse hotels. Hij is nu honderd dagen onderweg en heeft al een aardige kijk op de Amsterdamse hotellerie gekregen. Een vraaggesprek met de man die een levendig onderzoek houdt onder hotels in onze hoofdstad en terugkijkt op zijn eerste honderd hotelnachten.
Hoe bevalt het om continue te slapen in Amsterdamse hotels?
Erg goed. Het is een erg afwisselend bestaan. De ene nacht word ik vreselijk in de watten gelegd in een vijfsterrenplus-hotel met diner, cocktails en de hele rimram, de andere nacht heb ik bijzondere gesprekken met een buitenlandse schrijver op een slaapzaal in een ranzig hotel onder het genot van lauw bier uit een automaat. Ik leer de stad echt goed kennen, omdat ik in alle hoeken en gaten slaap en de buurt verken, maar ik merk dat het ook veel met mij doet als mens en hoe ik in het leven sta. De hotelwereld blijft intrigerend en ongrijpbaar, zelfs al heb je honderd nachten in totaal verschillende hotels doorgebracht. Lees het hele verhaal bij Misset Horeca

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.