>Mario-fandag in Bobbejaanland

>

De game Super Mario Galaxy 2 ligt binnenkort in de winkels, maar op 5 juni aanstaande kunnen alle Mario-fans de nieuwe game reeds uitproberen tijdens de officiële “Mario Fandag” in Bobbejaanland.
Op 5 juni aanstaande staat ’t plezantste land de hele dag in het teken van Mario. Alle bezoekers van het park krijgen die dag de kans om de nieuwe game als eerste te spelen. Daarnaast kunnen zij live kennis maken met Mario en Luigi of genieten van de vele andere Mario-animaties die in het park rondlopen. Voor alle speurneuzen is er door het hele park een Mario-speurtocht uitgezet. Alle deelnemers maken kans op coole prijzen waaronder Wii consoles, games, abonnementen voor Bobbejaanland en andere gadgets.
Uiteraard zijn ook alle andere attracties en shows van het park die dag gewoon open en toegankelijk voor het publiek. Tickets voor de “Mario Fandag” zijn in voorverkoop beschikbaar tegen een gereduceerd tarief: men betaalt € 15,50 in plaats van € 31,00. Deze tickets zijn te bestellen via www.nintendo.be.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.