>Nieuw blad over Veluws leven

>

De Gelderse gedeputeerde Annelies van der Kolk heeft het eerste exemplaar van het nieuwe lifestyle magazine VeluweLeven in ontvangst genomen. Dit gebeurde in Kasteel De Schaffelaar in Barneveld, die door De Preuverie Partyverzorging ter beschikking was gesteld.
Wilco de Jong, commercieel directeur van het Veluws Bureau voor Toerisme, hoofdredacteur Peter Vorstenbosch van de Koninklijke BDU Uitgevers en Wiljo Klein Wolterink, adjunct uitgever Vak- en Publieksmedia bij de Koninklijke BDU Uitgevers, reikten het eerste exemplaar uit. ,,Dit blad helpt het Veluwe leven uit te dragen. Het is fantastisch hoe het blad eruit ziet, heel erg mooi. Dit is iets om ontzettend trots op te zijn”, zei de gedeputeerde.
Hoewel online erg belangrijk is, is ook anno 2010 nog steeds veel vraag van toeristen naar drukwerk. ,,Die behoefte neemt eerder toe dan af. Het Veluws Bureau voor Toerisme is ervan overtuigd dat dit nieuwe magazine beantwoordt aan de vraag van de bezoeker”, aldus De Jong. 
De commercieel directeur is heel duidelijk waarom is gekozen voor het uitbrengen van VeluweLeven: ,,Een lifestyle magazine heeft een hoge bewaargraad. Het blad kun je even rustig voor je vakantie doorbladeren, maar ook als je terugbent of zelfs een jaar later is het nog leuk om te lezen.”
Het nieuwe lifestyle magazine ligt vanaf nu bij boekhandels en VVV’s op de Veluwe.
,,De Veluwe heeft prachtige natuur, maar het gebied heeft meer, veel meer dan alleen bosrijke wandelingen, ochtendrijp op heidevelden en adembenemende vergezichten”, zei hoofdredacteur Peter Vorstenbosch bij de lancering. Volgens hem is de Veluwe ook rijk aan een keur aan kunst, cultuur, culinair en fysiek welbehagen. ,,Dat wordt door de vaste bewoners, waar we ons met VeluweLeven in de eerste plaats op richten, als zeer prettig ervaren. Tegelijkertijd voelen daardoor de bezoekers zich ook zo welkom.”
VeluweLeven is te koop voor 4,95 euro. Het magazine verschijnt vier keer per jaar en een abonnement kost 17,50 euro.  Meer informatie: www.veluweleven.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.