>Slagharen wint Zoover-prijs

>

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is door de bezoekers van de toonaangevende reissite Zoover beloond met de titel ‘Beste Grote Attractiepark’. De publieksprijs werd voor het eerst toegekend in de categorie voor attractieparken met meer dan 750.000 bezoekers per jaar.
Het familiebedrijf dat na oprichting in de jaren ‘60 bekend werd als ponypark Slagharen heeft de laatste jaren een grootscheepse transformatie doorgemaakt. Het park beschikt over een groot aantal wervelende attracties, maar biedt ook vertier voor (groot)ouders en de allerkleinsten. Daarnaast is het onlangs nog uitgebreid met een aantal luxe bungalows voor een verblijf dat voldoet aan alle hedendaagse eisen. Uniek is het dynamisch prijsbeleid dat ‘Slagharen’ eerder dit jaar als eerste, en tot nog toe enige, in de branche invoerde. Het prijsbeleid zorgt er enerzijds voor dat grote drukte wordt gespreid, anderzijds dat bezoekers die op minder reguliere dagen komen met een lagere toegangsprijs worden beloond.
De directie van het park reageert verheugt op de prijs. Commercieel bedrijfsdirecteur Angelique Klar: “We hebben hier zo hard voor gewerkt! We zijn ons ervan bewust dat veel van onze bezoekers ook andere attractieparken hebben bezocht. Juist omdat we in die vergelijking met kop en schouders boven de anderen uitsteken vervult deze publieksprijs ons met grote trots.”
Over Zoover: Zoover is een onafhankelijke en gratis vakantiewebsite waarop vakantiebestemmingen en accommodaties worden beoordeeld. Zoover is naast Nederland ook actief in een groot aantal andere landen, waaronder de Scandinavië, Spanje, Duitsland en Frankrijk.

Zie ook: Beste en slechtste hotel van Nederland

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.