>Stedentrips via CNN

>CNNGo is een nieuw programma dat een kijk biedt op de grootste steden ter wereld. Iedere maand worden de kijkers meegenomen naar een miljoenenstad waar lokale ‘helden’ alle bekende én onbekende kanten van de stad tonen. In de eerste aflevering verkent de Amerikaanse zender de Chinese stad Shanghai waar kijkers een van de meest invloedrijke lokale persoonlijkheden, de komiek Zhou Libo, ontmoeten. Hij gaat naar het oudste theehuis, de plek waar hij ooit zijn carrière startte. Met de fotograaf Tang Ting wordt een voormalig slachthuis bezocht dat nu dienst doet als kunstenaarsruimte. China’s meest gelezen blogger, Han Han, deelt zijn gevoelens met de kijker over Shanghai. In juni bezoekt CNNGo Tokio en ook Bangkok, Mumbai, Singapore en Hong Kong staan nog op het programma. Meer informatie over het programma, interviews en interactieve content is te vinden op www.cnngo.com/tv.  Het programma CNNGo wordt gemaakt in samenwerking met Korean Air. CNNGo in Shanghai wordt uitgezonden op: Donderdag 20 mei om 10.30 uur, Zaterdag 22 mei om 10.00 uur, 16.30 en 23.00 uur, Zondag 23 mei om 16.30 uur.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.