>Suriname mixt natuur en cultuur

>

Suriname wordt steeds meer als vakantiebestemming onder de aandacht gebracht. Met name de reiziger die kiest voor de combinatie van natuur, cultuur en historie is in Suriname aan het juiste adres. METS Travel & Tours geeft € 50 korting op een selectie van de jungle-tours.
Suriname biedt uiteenlopende hoogtepunten: Paramaribo (de grootste houten koloniale stad in het Caribische gebied), de cultuur (de mix van verschillende bevolkingsgroepen waar bijvoorbeeld overnacht kan worden bij een Indianenstam of een Bosnegerstam), de natuur (het uitgestrekte en ongerepte Amazone regenwoud) en de historie (de verschillende invloeden van de koloniale geschiedenis met Nederland).
Palumeu ligt in het zuiden te midden van de jungle. Het jungle-resort is gelegen bij het gelijknamige indianendorp die aan de Tapanahony rivier ligt. Wakker worden met het gebrul van de apen en andere dieren is hier de gewoonste zaak van de wereld. Vanuit Palumeu kan een 3-daagse expeditie naar het Kasikasima-gebergte ondernomen worden, waar men overnacht in een hangmattenkamp.
Diep in het regenwoud ligt Awarradam. Hier worden de vele Afrikaanse tradities nog intact gehouden door de Saramakaner gemeenschap, ook wel de bosnegers genoemd. Je waant je in een totaal andere wereld dan in Palumeu. Dit maakt het een ware beleving die men niet snel zal vergeten. In het gebergte dicht bij de grens met Brazilië ligt Kasikasima. Bovenaan de berg treft men een adembenemende uitzicht over de Amazone. Men kan zowel via een bergbeklimming als per boot de wonderschone natuur bezichtigen.
METS Travel & Tours komt met een speciale actie. Tot en met 15 juni 2010 geeft METS € 50,- korting op de tours naar Palumeu, Awarradam of Kasikasima. De consument komt in aanmerking voor de korting als deze twee weken van te voren de tour reserveert en betaalt. Dit is dé kans voor elke natuurliefhebber om de wonderschone natuur van Suriname te ontdekken.
METS is gespecialiseerd in het verzorgen van tours, hotel-, transport- en andere reisarrangementen in Suriname. Uitgangspunt hierbij is dat METS bij al haar activiteiten; kwaliteit en participatie van de lokale bevolking, behoud van de natuur en bovenal tevreden gasten hanteert. Meer informatie METS en het kortingstarief: www.surinamevacations.com

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.