>Vakantie op je eigen eiland

>Hotels, pensions, herbergen, campings of boerderijen … Zweden zit vol aantrekkelijke overnachtingsplekken, maar heel uniek dit jaar is het wonen op je eigen eiland – midden in de Klarälvenrivier in typisch Zweeds Värmland. Midden in de natuur, in een tent, met volledige campinguitrusting, een mobiel toilet en een afvalsysteem voel je je even ver weg van de bewoonde wereld, terwijl die in werkelijkheid een oever verderop begint. Waterworld-Sweden (www.waterworld-sweden.com) en Camping 45 (www.camping45.com) bieden je deze unieke ervaring. Een gids brengt je met een bootje naar het eiland, zorgt dat je ’s ochtends van een vers ontbijt geniet en zet je weer met beide benen op vaste wal. Je kunt desgewenst op het eiland vissen naar je avondmaal en de vangst grillen op je persoonlijke kampvuur. Overnachten op een eiland is natuurlijk ideaal te combineren met vlotvaren over of fietsen langs de Klarälvenrivier. Info: www.destinationvarmland.se

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.