>Voetbal kijken op een boot

>MSC Cruises biedt bezoekers een bijzondere voetbalbeleving. MSC Cruises heeft namelijk de uitzendrechten verworven om de wedstrijden tijdens het WK-voetbal in Zuid-Afrika uit te zenden aan boord van al haar cruiseschepen. De Italiaanse rederij bereikte een akkoord met IMG Media Limited om de duels live aan haar gasten te tonen. “Als groot voetballiefhebber was er voor zorgen dat andere liefhebbers de kans hebben om de FIFA World Cup op de voet te volgen tijdens hun verblijf op onze schepen natuurlijk een must. Vanaf 11 juni tot 11 juli kunnen onze gasten het evenement van dichtbij meemaken”, laat algemeen directeur Pierfrancesco Vago weten namens MSC Cruises. De wedstrijden worden uitgezonden in de gemeenschappelijke ruimtes en enkele bars. Uiteraard worden de sportcafés aan boord van de schepen geheel in voetbalsfeer aangekleed zodat supporters hun favoriete land hartstochtelijk kunnen aanmoedigen. Tevens vinden rondom de wedstrijden diverse sportieve activiteiten plaats. Aan de bar zijn speciale landencocktails‟ te verkrijgen. Alle deelnemers aan het WK zijn vertegenwoordigd. Bijvoorbeeld de „Italië-cocktail”, bestaan uit Campari, Martini Rosso en sodawater. In de restaurants zijn hamburgers, patat en bier in overvloed verkrijgbaar om zodoende een echte stadionsfeer te creëren. Om er voor te zorgen dat gasten helemaal in de sfeer van het WK komen, zijn in de winkelgebieden aan boord van het schip de teenslippers van Havaianas in alle verschillende kleuren van de deelnemende landen te verkrijgen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.