>Win ticket door natuurwerk

>Op zaterdag 7 augustus, organiseert WTTF voor de vierde maal het Welcome to the Future-festival in natuurgebied het Twiske. De ingrediënten: zon, natuur, een kleurrijk gezelschap en natuurlijk de allerbeste elektronische dansmuziek. Welcome to the Future start dit jaar met een speciaal project. Bezoekers van het festival kunnen een ticket verdienen door vier uur vrijwilligerswerk te doen. Op zaterdag 10 en zondag 11 juli gaan honderd WTTF-liefhebbers samen bomen planten, zwerfvuil ruimen en onkruid wieden in het Twiske. Samen iets teruggeven aan de natuur is de insteek van dit project. Elkaar in de aanloop van het feest ontmoeten in een andere setting en daarna geïnspireerd en geïnformeerd weer naar huis. In ruil voor je inzet krijg je een ticket voor WTTF. Uitgaansexpert NL Unlimited ondersteunt dit project. WTTF en NL Unlimited maken van deze vrijwilligersdag een feestje. Inschrijven voor het project op 10 en 11 juni kan via WTTF.nl. Inschrijven kan tot 28 juni.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.