>Zorro komt naar Bobbejaanland

>Als het om paardenshows gaat, heeft het Belgische Bobbejaanland een reputatie hoog te houden.Tot en met eind augustus presenteert ’t Plezantste Land een show rondom de wereldberoemde Don Diego De La Vega, beter bekend als Zorro, de gemaskerde held, en zijn zwarte paard Tornado. Dit nieuwe, internationale spektakel geeft een eigen interpretatie van de legende van Zorro en werpt op een originele manier licht op zijn relatie met Dona Esperança. De voorstelling begint met een gemaskerde dame die, gezeten tussen het publiek, de aandacht trekt van onze held. Zorro benadert haar, maar ze steelt zijn paard en verdwijnt. Zorro wil absoluut te weten komen wie zij is, maar loopt daarbij het gevaar zijn eigen identiteit te moeten prijsgeven, wat hij koste wat kost wil vermijden. Wat volgt is een opwindende aaneenschakeling van dans, acrobatiek, heroïsche zwaardgevechten, roman riding en spectaculaire paardenstunts. Vorig jaar trok het paardenspektakel in Bobbejaanland 280.000 toeschouwers. www.bobbejaanland.be

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.