>Actieve strandvakantie Barcelona

>

Voor een actieve strandvakantie kun je naar Barcelona. Lekker luieren op de riante, brede zandstranden tijdens de siësta. En de rest van de dag volop de stad verkennen. Dat is de ideale formule voor een intense Barcelona beleving: Strand, Cultuur, Shoppen & Culinair.  La Playa de la Barceloneta, Las Ramblas, Sagrada Familia, Parc Guell, Font Màgica, Picasso Museum, Tablao Flamenco Cordobes, Plaza Catalunya, Barrio Gotico, Paseig de Gracia… Er zijn veel klinkende namen die Barcelona kleur geven. En waarvan je de betekenis beslist moet gaan ontdekken.
Verken Barcelona vanuit Hotel Marina Barcelona****. Dit uitstekende hotel van de beroemde Spaanse hotelketen H10 ligt vlakbij veel populaire restaurantjes, het strand en de Marina van Barcelona. Nu 5 dagen vanaf € 373,- (aanbieding geldig t/m 31 augustus 2010). Je boekt dit arrangement (vlucht en hotel) op www.stedentrips.nl.

One Response

  1. Anonymous

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.